Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 23 OKTOBER

De N60 is in Eine gisterenavond een tijdje afgesloten door een ongeval richting Oudenaarde. Het ongeval gebeurde rond halftwaalf net voor de rotonde op het kruispunt met de Graaf van Landaststraat. Twee wagens raakten er betrokken in een kop-staart aanrijding. Eén chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Een man van 75 uit Wortegem-Petegem is kritiek na een ongeval in Anzegem. De man werd in de Grote Leiestraat in Anzegem onwel terwijl hij achter het stuur zat. De auto raakte van de weg en ramde een kleine boom. Een tiental meter verder kwam het voertuig tot stilstand, de man was buiten bewustzijn.

De Dag van de Jeugdbeweging heeft meer dan duizend jongeren gelokt naar de Markt van Oudenaarde. Er was een gratis ontbijt en daarna een feestje met DJ.

Het staat zo goed als vast dat er in Oudenaarde een volksraadpleging komt een mogelijke fusie met Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem. Na de oppositiepartijen is nu ook de Open VLD gewonnen voor een volksraadpleging.

De Dag van de Jeugdbeweging in Ronse startte gisteren om 7u met een ontbijt op de kiosk in het Bruulpark. Na schooltijd gingen de festiviteiten in het Bruulpark gewoon verder met veel animatie en een kidsfuif op campus Da Vinci. De dag werd afgesloten met ‘een nacht van’ een feest exclusief voor de leiding.

©VlaamseArdennen1