Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 9 SEPTEMBER

De film Adam en Eva van Nicolas Rahoens krijgt morgen z’n Belgische première op het filmfestival van Oostende. De film speelt zich af in de Vlaamse Ardennen en ook de 35 acteurs werden in de Vlaamse Ardennen gerekruteerd.

In de Volksbond ontvangt theater VTV zaterdag les 4 au Quai. Het wordt een avond vol van Franse humor en Chansons. Bij VTV zijn ze blij dat het eindelijk kan doorgaan na drie maal uitstel. De voorstelling begint om 20 uur, meer info op theatervtv.be.

Politiezone Vlaamse Ardennen waarschuwt voor valse sms. In de sms staat te lezen dat de veiligheidsgegevens van itsme niet in orde zijn. Via een link kan je deze aanpassen, maar wie op de link klikt komt op een valsE website terecht, waar je bankgegevens en pincode worden gevraagd. Doe je dit, ben je grote bedragen van je rekening kwijt. Wie toch per ongeluk op de link heeft geklikt laat zo best meteen z’n kaart blokkeren op cardstop 070 344 344 of neemt contact op met de bank.

In Ronse komt er een vaccinatiebus en een sensibiliseringscampagne om de vaccinatiegraad op te krikken. Die ligt namelijk lager dan in de buurgemeenten, en dan vooral bij jongeren en in de aandachtbuurten. Het gaat om de wijken Scheldekouter, Prinskouter, Ninovestraat en de Marijve.

©VlaamseArdennen1