Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 10 FEBRUARI

Willem Naessens de gewezen zaakvoerder van elektrobedrijf ANEX is overleden. De man werd 80 en overleed afgelopen zondag in zijn woning in Elsegem. Op 24 jarige leeftijd nam hij het bedrijf ANEX gespecialiseerd in radio’s en televisies van zijn vader over, dat deed hij tot 1993. Toen werd ANEX verkocht aan internationale spelers. Daarna werd hij zaakvoerder van de Carrefour Market in Herzele.

In Ronse kan je voortaan je hamburgers van de MacDonalds thuis laten leveren. Dat kan via het bestelplatform Hello UGO. Dat kon eerder al in Ninove en Deinze,  Ronse is de derde stad in Vlaanderen waar Hello UGO actief wordt. Het is een bedrijf uit Ath. Zowel MacDonalds als Hello UGO zijn nog op zoek naar medewerkers.

Het speelplein van Puttene in Maarkedal is voortaan volledig rookvrij. Ook een e-sigaret mag er niet. Maarkedal tekende het charter ‘Alliantie voor een rookvrije samenleving’. Er wordt daar onder meer gevraagd om geen sigaretten meer op te steken in het zicht van kinderen. Het speelplein Puttene is de eerste rookvrije plek in de gemeente.

©VlaamseArdennen1