Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 5 APRIL

Op de Kwaremont in Kluisbergen was het gisteren alle hens aan dek. De dag na de Ronde moet alle vuil opgekuist worden. Dit had eigenlijk een fluitje van een cent moeten zijn, want er was opgeroepen om alle afval ofwel in vuilnisbakken te doen of terug mee te nemen. Maar dat hebben de vele supporters dus duidelijk niet gedaan, al was de afvalberg kleiner dan anders. Vrijwilligers van maatwerkbedrijf Aaroova stonden in voor de klus.

Sinds dit weekend is voor de moslimgemeenschap de Ramadan begonnen. Deze loopt tot en met 2 mei als het Suikerfeest plaatsvindt. De vrijwilligers van de Grote Moskee in Ronse zorgen tijdens de Ramadan elke dag voor voedselpakketten voor wie het financieel moeilijk heeft.

Albert Heijn is op zoek naar personeel voor de nieuwe vestiging in Oudenaarde. Die komt aan de Westerring 45 in Oudenaarde. Na vijf jaar afwezigheid komt Albert Heijn dus terug naar Oudenaarde, eind juni gaat de winkel open. Om de klanten te bedienen zijn ze dus op zoek naar een lokaal team, meer info op de facebookpagina van AH Oudenaarde.

©VlaamseArdennen1