Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 28 JUNI

Een luide knal met trillende ramen tot gevolg heeft in Ronse heel wat bewoners wakker gemaakt zondagavond. De knal was te horen in de omgeving van de  Ninovestraat met de Théodule Canfijnstraat. Velen dachten aan een gasexplosie. De brandweer kwam ter plaatse maar kon geen oorzaak vinden, mogelijk ging het om zwaar vuurwerk of een voetzoeker.

Pasar Oudenaarde heeft haar wandelproject Pasar zomert voorgesteld.  Het project bestaat intussen 10 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Oost-Vlaanderen. Deze zomer zullen er weer 42 avondwandelingen zijn, wie minstens 5 keer deelneemt, kan mooie prijzen winnen. Meer info op pasar.be/zomert.

De gemeente Wortegem-Petegem zoekt kandidaten voor de Armand Verschoore Cultuurprijs en de Peetje Knikkersprijs 2023. De Armand Verschoore Cultuurprijs is er voor mensen die een grote inzet realiseerden in de cultuur, de Peetje Knikkerprijs gaat op zoek naar een groot engagement dat de samenleving ten goede komt. Kandidaturen moeten voor 1 oktober binnen bij de dienst cultuur van de gemeente.

©De gemeente Wortegem-Petegem zoekt kandidaten voor de Armand Verschoore Cultuurprijs en de Peetje Knikkersprijs 2023. De Armand Verschoore Cultuurprijs is er voor mensen die een grote inzet realiseerden in de cultuur, de Peetje Knikkerprijs gaat op zoek naar een groot engagement dat de samenleving ten goede komt. Kandidaturen moeten voor 1 oktober binnen bij de dienst cultuur van de gemeente.

©VlaamseArdennen1