Nieuws Ronse

PLEINCONCERTEN 2022

Gisteren werden de pleinconcerten 2022 aan de pers voorgesteld, door Schepen Aaron Demeulemeester en organisator Rudy Baguet van RAAK-events.

De pleinconcerten, u weet wel, de opvolger van Ronse Op Scene. Vorig jaar was alles nog onder strikte voorwaarden omwille Covid19, gelukkig kan deze zomer alles zonder beperkingen.

Er is opnieuw gekozen voor ‘lokaal talent’, de organisatie kiest ervoor om mensen van hier een plaats op het podium te geven en willen vooral niet meegaan in het opbod der grote namen zoals andere festivals.

Rudy Baguet (RAAK-events) is een tevreden man

De pleinconcerten vinden plaats in juli, augustus en september op de Kleine en de Grote Markt, in De Vrijheid, op het Guissetplein en aan het Winston Churchillplein (station), zes keer op vrijdag en eenmalig op zaterdag. De pleinconcerten staan garant staan voor zomerse sfeer, gezelligheid en muziek.

Het decor van de persbijeenkomst was chocolaterie Hermes in Ronse. De aanwezigen konden een kijkje nemen in de productie eenheid en mochten proeven van artisanale pralines.

https://www.facebook.com/pleinconcertenronse/
https://www.ronse.be/nl/pleinconcerten