Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 27 APRIL

In mei rijdt de Babbelbus in de gemeenten Kluisbergen, Kruisem, Wortegem-Petegem en Oudenaarde. Het gaat om een initiatief van de VZW Tout Bien. Iedereen die wil kan een goed gesprek voeren in de Babbelbus of er om hulp vragen. Meer info via babbelbus@outlook.com of bellen naar 09/389 68 10

Bij een controleactie van de politiezone Vlaamse Ardennen zijn vooral boetes voor het GSM-en achter het stuur uitgedeeld. 26 chauffeurs werden hierop betrapt. De controles werden uitgevoerd in de Kerkstraat in Kluisbergen, het Tacambaroplein, het Eineplein, de Schapendries, Edelareberg en de Ouwegemsesteenweg in Kruisem.

De tunnel onder de N60 in Mullem en Huise gaat nu donderdag voor een nacht dicht. Er zullen onderhoudswerken uitgevoerd worden. Er staan nog onderhoudswerken gepland tijdens volgens nachten van 30 juni op 1 juli, 1 op 2 oktober en van 29 op 30 november.

In onze Reeks naar aanloop van de opening van de terrassen op 8 mei ging Filip Schamp naar Café Bonjour, in de Einestraat in Oudenaarde.

In onze Reeks naar aanloop van de opening van de terrassen op 8 mei ging Filip Schamp naar Café Bonjour, in de Einestraat in Oudenaarde.  8 mei enkel de terrassen open, wat denken jullie daar zelf van ?

©VlaamseArdennen1