Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 18 AUGUSTUS

Zwembad ’t Rosco in Ronse zal nog tot eind dit jaar gesloten blijven. Op 28 mei van dit jaar liep een deel van de kelder onder water. Schepen van Sport Joris Vandenhoucke :

Maandag start de heraanleg van de Aalststraat, Wijnendale en Martijn van Torhoutstraat in Oudenaarde. De gewestweg wordt vernieuwd over een afstand van 2.5 kilometer, ook de fietspaden en bushaltes zullen aangepakt worden. Het verkeer richting Zwalm kan langs de werfzone, richting Leupegem komt er een omleiding. De werken zullen 3 maanden duren.

Zondag zullen meer dan 150 deelnemers op nostalgische scooters verzamelen op de Markt van Oudenaarde. De Classic Scooterclub Flying Dutchman uit Oudenaarde organiseert namelijk het scootertreffen “Voor U Gereden”. Meer info op flyingdutchman.info.

Zwembad ’t Rosco in Ronse zal nog tot eind dit jaar gesloten blijven. Op 28 mei van dit jaar liep een deel van de kelder onder water, maar hoe komt het, dat het allemaal zo lang duurt ? Schepen van Sport Joris Vandenhoucke :

Ruitenwasser Christian uit Ronse gaat helpen opruimen in Verviers. En mensen die mee de handen uit de mouwen willen steken kunnen mee. Christian trekt naar Verviers van donderdag 26 augustus tot en met zaterdag 28 augustus.

Zwembad ’t Rosco in Ronse zal nog tot eind dit jaar gesloten blijven. Op 28 mei van dit jaar liep een deel van de kelder onder water. Op 1 september starten de scholen en zij kunnen niet meer zwemmen. Schepen van Sport Joris Vandenhoucke :

©VlaamseArdennen1