Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 17 DECEMBER

Oudenaarde heeft een nieuwe centrummanager. De 54 jarige Els De Deken van het bedrijf THINK with people wist het beste plan voor de komende jaren voor te leggen. Els De Deken heeft veel connecties in de wereld van de retail en citymanagement en heeft ook expertise in middenstand en ondernemers. Ze krijgt drie belangrijke aandachtspunten : de leegstand aanpakken, het organiseren van promotionele activiteiten en de samenwerking tussen de handelaars optimaliseren.

In de Zandstraat op de grens tussen Kluisbergen en Ronse is de chauffeur van een trekker met oplegger de controle over zijn stuur verloren. Dat gebeurde door het gladde wegdek. Hij belandde op zijn zijkant in de berm. De vrachtwagen was geladen met fijn grind. De straat werd een tijdlang afgesloten voor het takelen.

Ook vandaag is er Winterlicht in Ronse. Je kan terecht in De Vrijheid en het handelcentum voor een sfeervolle feestzone. Je kan er de Kerstmarkt bezoeken of een rondje draaien op een authentieke hout paardenmolen. Er is ook tal van animatie voorzien.

©VlaamseArdennen1