Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 16 NOVEMBER

Kinderopvang ‘t (b)engeltje in Leupegem moest afgelopen week onmiddellijk dicht omdat de uitbaatster geen schuldinzicht toonde, dat schrijft Het Laatste Nieuws. Er waren al langer meldingen en klachten over de werking van de crèche.  Tijdens een ondervraging van het Expertisecentrum Kindermishandeling ontkende de uitbaatster alle aantijgingen. Daarop werd besloten om de crèche te sluiten. Er loopt intussen ook een gerechtelijk onderzoek.

Kinderdagverblijf De Engeltjes in Leupegem krijgt veel haatmails. Ze worden immers pijnlijk verward met de gesloten crèche ‘t (b)engeltje. Door de naamsverwarring komen er veel reacties binnen bij De Engeltjes, die voor alle duidelijkheid niets met de zaak te maken hebben.

Op zondag 27 november komt Sinterklaas naar het Marca in Maarkedal. Hij wordt verwacht rond 10u in de dorpskern van Maarke en daarna volgt er nog een heuse show in het Marca. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht en kan via de website van de gemeente.

In het woonzorgcentrum De Meerspoort in Oudenaarde heeft Majella De Keyzer haar 104de verjaardag gevierd. Ze baatte in Ename jarenlang café Paulette uit. Op het honderdste kwam ze in het woonzorgcentrum wonen. Ze heeft drie kinderen, zes kleinkinderen, tien achterkleinkinderen en twaalf achterachterkleinkinderen.

©VlaamseArdennen1