Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 11 NOVEMBER

In het ziekenhuis van Oudenaarde liggen momenteel 10 coronapatiënten en worden drie intensieve bedden gereserveerd. Het ziekenhuis moet op dit ogenblik nog geen andere zorg uitstellen. Het ziekenhuis van Ronse geeft geen cijfers, ze proberen iedereen te helpen alle bedden zijn bezet voor al dan niet covidpatiënten. Het grootste probleem is wel het uitvallen van personeel.

In Ronse is er van vrijdag 17 tot en met zondag 19 december Winterlicht, een sfeervolle kerstmarkt met heel wat animatie, in het centrum. Om dit te verwezenlijken werken verschillende stadsdiensten samen zegt schepen van Evenementen Aaron Demeulemeester /

Aaron Demeulemeester.

Het volledige gesprek is hier te beluisteren :

In Kluisbergen wordt de Dansnamiddag voor jong en oud afgelast. Op 18 november kwam in Feestzaal Brugzavel Frank Galan optreden. Door de stijgende coronacijfers heeft het gemeentebestuur beslist om de dansnamiddag niet te laten doorgaan.

Vanaf vandaag wordt 70 jaar Klijpe gevierd in de Klijpekerk en -zaal in Ronse. De tentoonstelling om halftwee zal geopend worden door het eerste echtpaar dat 70 jaar geleden huwde op de Klijpe. Er is een kunst en overzichtstentoonstelling van 70 jaar parochie Klijpe en een Kunstmarkt.

©VlaamseArdennen1