Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 11 MAART

De 31 jarige Sarah Parent uit Ronse is met haar bedrijf Go Forest uitgeroepen tot Belofte van het jaar. Dat gebeurde tijdens de WOMED Award van Unizo. Het bedrijf Go Forest werd in 2020 opgericht en contacteert bedrijven om samen met hen bomen te planten. Bedrijven helpen op een gecontroleerde manier mee aan de groene toekomst en motiveren hun werknemers om hetzelfde te doen.

Nu zondag rijden de wielertoeristen hun Danilith Nokere Koerse. Dat is drie dagen voor de profs zullen strijden. Voor de Danilith Nokere Koerse Cyclo nu zondag zijn drie routes uitgestippeld : 150, 110 of 70 kilometer. Meer info op

De brandweer van Kluisbergen heeft gisterenavond een oefening gehouden. Op een zijweg van de Oudenaardebaan gebeurde een ongeval met een wagen en een bestelwagen geladen met gevaarlijke lading, de bestuurder was onder invloed en viel de brandweerlui aan. Op hetzelfde ogenblik was er een brand in een gebouw met vermisten. In totaal zette de brandweer 29 brandweerlieden in voor deze oefening.  

©VlaamseArdennen1