Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 7 NOVEMBER

Volgens N-VA gemeenteraadslid Johan Devenyns uit Kluisbergen is een fusie niet de Heilige Graal. Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat de gemeenten die tot de fusie overgaan zowel ruimtelijk-geografisch, sociaaleconomisch en qua sociaal weefsel bij elkaar moeten horen. Vraag is of dit bij de fusie van zijn eigen Kluisbergen met Oudenaarde, Wortegem-Petegem en Kruisem ook het geval is. Hij wil dat belangen van de burger het enige criterium zijn voor de te nemen beslissingen.

Het Rode Kruis Oudenaarde organiseert deze maand bloedinzamelingen op dinsdagen 9, 16 en 23 november, telkens van half zes tot half negen. Deze vinden plaats in het Sociaal Huis, Meerspoort 30 in Oudenaarde. Ondanks de coronacrisis blijven de mobiele bloedinzamelingen ook zo veel mogelijk doorgaan Een afspraak maken kan via donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800/777.00.

Een betonmixer heeft vrijdag in de vooravond bij het beklimmen van de Taaienberg in Etikhove over geringe afstand een deel van zijn lading verloren.

©VlaamseArdennen1