Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 7 JANUARI

In het pand van het voormalige restaurant De Harmonie op de Markt in Oudenaarde is een nieuw fastfoodrestaurant geopend. Het gaat om CTR Chicken een internationale fastfoodketen van Turkse oorsprong, die qua concept kan vergeleken worden met het bekende Kentucky Fried Chicken.

Vorige week zijn bij flitscontroles in Ronse 110 chauffeurs betrapt die te snel reden. Dat gebeurde op verschillende plaatsen. In de Zonnestraat waar 50 is toegestaan werden 9 chauffeurs beboet. Eentje reed 88 km per uur in de bebouwde kom. Qua percentage scoort de Engelsenlaan het slechts, 17.5 % van de chauffeurs reed daar te snel.

Morgen zet de Raad der Bommels een beperkt programma op om een Bommelssaus over Ronse te gieten. Alles staat in het kader van ‘Wij laten elkaar niet los’. Om 10u20 zal het koningspaar Jacky en Evi hun naamplaatje aan de Zotte Muur hangen. Daarna vertrekt de Koningswagen richting het beeld van de Nar aan het station. Op het stadhuis zullen de Koning en de Koningin een toespraak houden op het balkon. Om 19u start een rondrit van het koningspaar op het parcours van de avondstoet. Alles is live te volgen via Bommelsradio 92.5 en bommelsfeesten.be

©VlaamseArdennen1