Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 6 JULI

De jaarrekening van 2020 is in Ronse, ondanks Corona, toch positief afgesloten. Het gaat om een positief resultaat van 5.3 miljoen euro. Ook in de toekomst wil de stad verder blijven investeren niet alleen in haar openbaar domein maar ook in mensen.

De zwemclubs Ozeka uit Oudenaarde en RSC uit Ronse gaan voortaan hun krachten bundelen in wedstrijden. Als FAST zullen ze samen deelnemen, maar ze zullen ook samen trainen, wat betekent dat er meer trainingsuren en meer flexibiliteit komt.

Het centrum Ronde Van Vlaanderen zoekt figuranten voor een fotoshoot. Het start met de organisatie van 2 pk-ritjes en om dit te promoten wil men een fototshoot organiseren. Meer info op crvv.be

De mobiele flitscamera’s in Ronse op de Kruisstraat en de Leuzesteenweg, staan er intussen jaren, en zorgen ervoor dat bijna niemand nog te snel rijdt. De onbemande flitscamera’s hebben amper nog flitswerk.

De Waalse vervoersmaatschappij TEC gaat in Ronse expreslijnen inleggen naar Doornik en Peruwelz. De twee snelbuslijnen komen bovenop het reeds bestaande aanbod. Ze zullen tijdens de piekuren rijden om werknemers en studenten snel ter bestemming te brengen en dat in een comfortabele bus met onder meer wifi en usb aansluitingen.

©VlaamseArdennen1