Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 27 APRIL

Op de N60 in Oudenaarde is gisterennamiddag een ongeval gebeurd tussen twee vrachtwagens. De twee vrachtauto’s reden achter elkaar en net voorbij de rotonde van Eine kwam het tot een kop-staartaanrijding. De chauffeur van de aanrijdende vrachtwagen raakte gewond. Door het ongeval werd de N60 een tijdlang afgesloten voor alle verkeer richting Gent. Dat zorgde in beide richtingen voor lange files.

Het gaat beter met de 12 jarige Julie Picart uit Ronse, die afgelopen weekend werd aangereden in Veurne. De artsen gaan de slaapmedicatie langzaam afbouwen, zodat ze uit kunstmatige coma kan gehaald worden. Pas daarna zal geweten zijn of er blijvende letsels zijn. Julie reageert alvast op pijnprikkels en dat is hoopvol nieuws voor de ouders.

Enkele horecazaken op de Grote Markt van Ronse organiseren in samenwerking met de stad dit weekend een kaatstoernooi. Op zaterdag gaat het om de Supercup kaatsen tussen Belgische topteams, op zondag 1 mei is er een miniementoernooi. De wedstrijden starten op 15 uur.

©VlaamseArdennen1