Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 25 MEI

Een medewerker van Fluvius uit Oudenaarde heeft op Facebook nogal straffe taal gebruikt in een post waarin hij z’n adoratie uitspreekt voor de gezochte Jürgen Conings. Volgens de woordvoerder van Fluvius kunnen dergelijke uitspraken op Facebook niet en zal het bedrijf hierop gepast reageren.

De gekende taverne Monico in Ronse  gaat dicht. De uitbaatster Deborah Tack start een nieuwe zaak op de Grote Markt. Lange gesprekken met de brouwerij leverden niet het gewenste resultaat op en daarom is het na 11 jaar tijd voor een nieuw avontuur.

Tim Merlier heeft na een vreemde slotkilometer de Ronde Van Limburg gewonnen. Hij was de snelste in de sprint. Nochtans was Brent Van Moer aan de laatste kilometers begonnen met 12 seconden voorsprong, maar werd door een seingever verkeerd gestuurd.

Gisterennamiddag heeft de brandweer van Ronse een oliespoor moet opruimen. Een tractor had hydraulische olie verloren vanaf de Elzelestraat tot in de Viermaartlaan. Hierdoor was er een uur lang verkeershinder en moest de brandweer 80 liter hydraulische olie ruimen.

©VlaamseArdennen1