Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 25 FEBRUARI

De man die zijn vrouw in de hals stak met een mes in een woning in de Grote Marijve in Ronse blijft in de cel voor moordpoging. Dat heeft de raadkamer in Oudenaarde beslist. De feiten deden zich afgelopen zondag voor. Bij de feiten raakte de man ook gewond, hij heeft het ziekenhuis intussen verlaten en verblijft in de gevangenis van Oudenaarde.

Een 31 jarige Ronsenaar riskeert vier jaar cel voor het toedienen van een messteek in het Bruulpark. Het slachtoffer beweerde dat de 31 jarige man de minnaar was van zijn vriendin. Dat zorgde voor geduw en getrek en uiteindelijk een messteek. Gelukkig werden geen vitale delen geraakt, maar toch eist de aanklager vier jaar cel.

De koers gaat weer van start en komt uiteraard ook in onze regio voorbij. Dat kan voor wat verkeershinder zorgen, vandaag voor de Omloop Het Nieuwsblad en morgen voor Kuurne-Brussel-Kuurne.

Een 47 jarige man heeft een rijverbod van twee maanden gekregen en een boete van 1680 euro, waarvan 800 euro met drie jaar uitstel. De man werd in enkele maanden tijd tweemaal betrapt op het rijden met een niet-gekeurd voertuig. De eerste maal had hij het voertuig zogezegd nog maar net gekocht, de tweede maal verklaarde hij dat hij vergeten was naar de keuring te gaan.

©VlaamseArdennen1