Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 21 OKTOBER

Vlaamse Ardennen-West is de allereerste gefuseerde woonmaatschappij in Vlaanderen. Ze is actief in Oudenaarde, Kruisem, Wortegem-Petegem, Kluisbergen, Ronse, Maarkedal, Brakel, Lierde en Horebeke. Vlaams Minister van Wonen Matthias Diependaele was aanwezig bij de ondertekening en benadrukt het belang van één aanspreekpunt voor alles wat met sociaal wonen te maken heeft.

In Ronse heeft de 66 jarige Patrick Baguet het gouden ereteken van Laureaat van de Arbeid ontvangen. Wie zijn sporen heeft verdiend met talent, kennis, toewijding, vaardigheid en proeven heeft afgelegd in een bepaald vakgebied, kan van de koning de prestigieuze titel krijgen. Het eremetaal werd overhandigd door burgemeester Ignace Michaux.

Morgen organiseert Dries Beatse een One Hour Push Up Challenge. Hij doet dit in zijn gezondheidscentrum Soigné in de Viermaartlaan in Ronse. De opbrengst van het uurtje pompen gaat naar Boven De Wolken.

Amusement 13 gaat in Ronse het WK in Qatar brengen op groot scherm in Stadsfeestzaal COC. Amusement 13 is een samenwerking tussen een tiental horecazaken in Ronse. Anderhalf uur voor de matchen van de Rode Duivels zal men in het COC terechtkunnen. Kaarten zijn beschikbaar in de deelnemende cafés.

In het stadscentrum van Oudenaarde wordt op zaterdag 29 oktober voor het eerst een Halloweenshopping georganiseerd. Vleermuizen zullen de winkelstraten sieren en bij heel wat handelaars kunnen verklede kinderen terecht op snoepjesjacht. Ze kunnen hiervoor een duurzaam zakje van ‘Beleef Oudenaarde’ ophalen in een tentje aan het stadhuis.

©VlaamseArdennen1