Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 21 MAART

In Oudenaarde heeft Minister van Mobiliteit Lydia Peeters de start van haar fietscampagne voorgesteld. Minister Peeters :

Minister Lydia Peeters

Burgemeester Marnic De Meulemeester was uitermate tevreden met de keuze voor Oudenaarde :

Burgemeester Marnic De Meulemeester

‘Zeventig keer naar de bakker fietsen, is ook de Ronde van Vlaanderen rijden’ is een campagne van Vlaamse Minister Lydia Peeters en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Jesse Vandenbulcke en Eddy Planckaert zijn de boegbeelden.

In Ronse hebben meer dan zevenhonderd wielertoeristen deelgenomen aan Chasing Cancellara. Het wielerevenement met de gewezen Zwitserse wielerkampioen. Na de start op de Markt in Ronse volgden nog een aantal bergen in de Vlaamse Ardennen.

Huis Beaucarne vzw in Ename is de winnaar van de Erfgoedprijs 2021 van de Provincie Oost-Vlaanderen. De tuin van het Huis van Beaucarne heeft dan ook de juiste ingrediënten : uniek bewaard erfgoed, gemotiveerde erfgenamen, advies van diverse experten en een blik naar buiten.

Gisteren werd in Oudenaarde de campagne ‘Zeventig keer naar de bakker fietsen, is ook de Ronde van Vlaanderen rijden’ voorgesteld. Het gaat om een campagne van Vlaams Minister Lydia Peeters en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Maar Oudenaarde zet al langer in op fietsen zegt schepen van Mobiliteit Peter Simoens :

Schepen van Mobiliteit Peter Simoens

En ook Werner De Dobbeleer van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde was tevreden met de start in Oudenaarde :

Werner De Dobbeleer van VSV

©VlaamseArdennen1