Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 20 APRIL

Bart De Lange, de 56 jarige uitbater van koffie- en theehuis Tijd voor Koffie, aan de Krekelput in Oudenaarde is overleden. Dat gebeurde op vakantie in het Zwitserse Leysin, een plek waar hij vaak kwam en ook wandelgids was.

De stedelijke begraafplaats in Ronse zal drie dagen gesloten zijn voor werkzaamheden. Het gaat om werken die het nodige respect en privacy verdienen. Daarom zal de begraafplaats op maandagen 25 april en 2 mei gesloten zijn en ook op dinsdag 10 mei.

Nu zaterdag kan je niet alleen op het feest van de Bommels terecht in Ronse, ook in CC De Ververij zal er gelachen worden. Sven De Ridder, Brik van Dyck en Fokke van der Meulen zullen er moppen tappen achter de toog.

In de woonzorgcentra van de Stad Oudenaarde zal binnenkort één euro per dag meer moeten betaald worden voor het verblijf. De ligdagprijs komt daarmee op 58.96 euro. De prijsverhoging komt er door de gestegen kosten en de gedane investeringen in de gebouwen. De ligdagprijs in vergelijking met andere woonzorgcentra blijft laag.

©VlaamseArdennen1