Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 15 JUNI

Gemeenteraadsleden zijn niet welkom op de gespreksavond over de mogelijke fusie tussen Oudenaarde, Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem op 22 juni in Oudenaarde. De gemeenteraadsleden ontvingen daaromtrent een mail van de stad. Maar de mail blijkt een omgekeerd effect te hebben, want zowel Vooruit, N-VA als Groen laten weten dat hun leden zullen aanwezig zijn.

Vandaag komt de eerste rit van de Baloise Belgium Tour aan in Louise-Marie. Er worden ook vier plaatselijke rondes gereden. Vorig jaar kwam de openingsrit al aan in Louise-Marie, toen door corona met een beperkt publiek. Vandaag kan er een feestje gebouwd worden en zal je live flitsen kunnen volgen via VlaamseArdennen1.

De politiezone Vlaamse Ardennen waarschuwt voor een phishing-mail die lijkt afkomstig te zijn van de burgemeester van Kluisbergen. Voor de ontvanger lijkt het alsof de mail verstuurd werd door Philippe Willequet, de burgemeester van Kluisbergen, er wordt gevraagd om dringend te antwoorden. De politie raadt aan om de mail onmiddellijk te verwijderen en zeker niet te beantwoorden. De mail komt immers niet van de burgemeester.

©VlaamseArdennen1