Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 30 JUNI

In Oudenaarde heeft het stadsbestuur een zogenaamde regenboogverklaring ondertekend, schepen van gelijke kansen Mathieu Mas :

Mathieu Mas, schepen van gelijke kansen

Vier pijlers, welke zijn die pijlers ?

Mathieu Mas, schepen van gelijke kansen

Op de rotonde van het Eugene Soudanplein in Ronse is een 30 jarige fietser uit Kluisbergen gewond geraakt bij een aanrijding met een personenwagen. De fietser werd overgebracht naar het AZ Glorieux.

De 28 jarige Thorgan Hazard, Rode Duivel en doelpuntmaker zondagavond heeft een villa op het kasteeldomein van Wannegem-Lede gekocht. Het gebouw is gelegen op de Huisepontweg in Wannegem.

Danilith uit Wortegem bestaat 100 jaar. Het succes verhaal startte met een meubelmakerij van Octaaf Delmulle. In de jaren 60 lanceerde Daniël, één van z’n zonen, het geprefabriceerd bouwen onder de naam Danilith. Intussen staat de derde en vierde generatie aan het roer en is het bedrijf actief tussen Parijs en Amsterdam.

In Ronse zijn gisteren de Pleinconcerten officieel voorgesteld in het Stadhuis. Rudy Baguet van Raak Event zegt dat alles veilig zal verlopen.

Rudy Baguet – Raak Events

Op Vlaamseardennen1.be staat alle info.

Een mama uit Wortegem-Petegem heeft een rijverbod en boete van 800 euro gekregen voor het te snel rijden op de E17. Ze werd er geflitst aan 200 km per uur. Ze reed in paniek naar huis na een telefoontje van de babysit, dat haar kind voortdurend moest braken. De rechter kon enigszins begrip opbrengen voor de situatie, maar aangezien ze reeds eerder werd veroordeeld voor overdreven snelheid, was de boete toch hoger.

©VlaamseArdennen1