Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 26 APRIL

Voor de 20ste editie van Erfgoeddag testte Vlaams Minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele de digitale verhalenwandeling in het Muziekbos in Ronse uit. We vroegen Minister Diependaele waarom hij juist dit project bezoekt ?

In onze Reeks naar aanloop van de opening van de terrassen op 8 mei bezocht Filip Schamp Fuzzy Duck in de Broodstraat in Oudenaarde.

Vandaag en morgen krijgt het wegdek in de Kapellestraat in Kluisbergen een opknapbeurt. Daarom zal de straat tussen het kruispunten Grote Herreweg en Spinnerijstraat afgesloen zijn. Ook een aantal haltes van de Lijn zullen niet bediend worden.

Voor de 20ste editie van Erfgoeddag testte Vlaams Minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele de digitale verhalenwandeling in het Muziekbos in Ronse uit. We vroegen Minister Diependaele wat het belang is van Erfgoeddag ?

In onze Reeks naar aanloop van de opening van de terrassen op 8 mei bezocht Filip Schamp Fuzzy Duck in de Broodstraat in Oudenaarde.  Als enkel de terrassen open mogen, hoe gaan jullie dit doen ?

Voor de 20ste editie van Erfgoeddag testte Vlaams Minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele de digitale verhalenwandeling in het Muziekbos in Ronse uit. We vroegen Minister Diependaele of bomen en natuurelementen zelf ook erfgoed worden op termijn ?

©VlaamseArdennen1