Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 25 APRIL

Vandaag wordt naar aanleiding van Erfgoeddag de digitale historische verhalenwandeling in het Muziekbos gelanceerd. Het initiatief komt van Toerisme Ronse en de Erfgoedapp Faro. Schepen van Erfgoed Joris Vandenhoucke :

In onze reeks over de opening van de terrassen op 8 mei zijn we vandaag te gast in de eventlocatie Gare C aan het station van Oudenaarde :

Door een ongeval op Edelareberg gisteren moest het verkeer over één rijstrook. Het ongeval tussen een personenwagen en motorfiets gebeurde ter hoogte van Kerselare, richting Oudenaarde. De motorrijder kwam ten val, maar werd gelukkig maar licht gewond.

In Ronse kan je vandaag de digitale historische verhalenwandeling in het Muziekbos stappen. Ook minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele zal vanmiddag langsgaan. En burgemeester en Vlaams Parlementslid Joris Nachtergaele zal pleiten om van de Vlaamse Ardennen een landschapspark te maken. Over de digitale historische verhalenwandeling meer uitleg van schepen van Toerisme van Ronse Brigitte Vanhoutte :

©VlaamseArdennen1