Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 23 APRIL

update namiddag :

Vandaag is het Feest van de Bommels, vanmorgen was er om 9u een ontbijt gevolgd door een korte plechtigheid aan het Momument van de Nar : Franky Vercruysse       

Vanavond om 19u is er de avondstoet door de centrumstraten van Ronse en Koning Jacky ziet het helemaal zitten :

Meer informatie is in de loop van de dag en avond terug te vinden op vlaamseardennen1.be

Vandaag is het Feest van de Bommels, maar het feestje in Ronse startte gisteren al met een kinderdisco en knaldrangfeest. Daarover meer in volgende bulletins. Vandaag dus Feest van de Bommels en schepen Ignace Michaux geeft ons het programma :

Meer informatie is in de loop van de dag en avond terug te vinden op vlaamseardennen1.be

De tegenstand tegen het nieuwe circulatieplan in Bevere blijft groeien. Oud-schepen Carine Portois start een petitie tegen het plan. Volgens haar maakt dit nieuwe plan het handelsleven kapot. Ook op sociale media staan veel boze reacties te lezen. Meest gehoorde kritiek is dat men vaker moet omrijden, bewoners en winkeliers zijn hier niet gelukkig mee. En dit alles brengt dan weer nieuwe verkeerfiles.

Vandaag en morgen zijn er in Ronse de Belgische kampioenschappen schermen voor U17 en U20. Er zullen 225 jonge schermers aanwezig zijn in het ’t Rosco. De Koninklijke Schermmaatschappij St-Michel Audenaerde organiseert de kampioenschappen.

Vandaag is het Feest van de Bommels, maar het feestje in Ronse startte gisteren al met een kinderdisco en knaldrangfeest. En dat weer gesmaakt, want er komt enorm veel volk opdagen in het COC in Ronse. Tom Marysse was dan ook tevreden :

Meer informatie van het Feest van de Bommels is in de loop van de dag en avond terug te vinden op vlaamseardennen1.be