Nieuws

NIEUWS 14 MEI

In Mater is gisterennamiddag een bestuurder van een scooter levensgevaarlijk gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in de Sleegstraat, de 63 jarige bestuurder botste op een kruispunt met een wagen die van rechts kwam. De scooterrijder kwam zwaar ten val en werd overgebracht naar het UZ Gent.

Vanaf vandaag wordt de bezoekersregeling in het AZ Oudenaarde versoepelt. Elke patiënt mag opnieuw weer dagelijks twee bezoekers ontvangen. Het moet niet gaan om vaste bezoekers. Op een meerpersoonskamer wordt gevraagd het bezoek te spreiden. Bezoek is elke dag mogelijk van 14 tot 20u.

De fiets- en voetgangersbrug aan de Scheldekop in Oudenaarde is defect. De brug blijft omhoog staan. Zolang het defect duurt moeten de fietsers en voetgangers een omweg maken langs de Bergstraat. Volgens de Vlaamse Waterweg klemt de brug door een beschadigd wegdek.

Vandaag is er de vierde editie van Red Bull All The Way. Aan de Donk in Oudenaarde verzamelen een 1000 tal brommers voor een tocht door de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. De deelnemers krijgen onderweg ook een viertal uitdagingen te verwerken.

©VlaamseArdennen1