Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 14 FEBRUARI

Evenementenhal De Qubus heropent met Freedom Party op 26 februari, waar 1200 fuifnummers uit de bol zullen kunnen gaan. Alle nodige medewerkers, DJ’s en materiaal waren in drie uur tijd geregeld zegt uitbater Peter Decordier. Nog maar eens het bewijs dat de goesting bij iedereen zeer groot is.

N-VA Ronse kreeg de voormalige Catalaanse President Puigdemont op de koffie. Dat gebeurde tijdens een late nieuwjaarsbijeenkomst van N-VA Ronse. De banneling van de Spaanse regering hield er in het engels een vurig pleidooi voor de Catalaanse onafhankelijkheidsstrijd.

In de Aalststraat in Oudenaarde is een zware terreinwagen tegen de gevel van een woning geramd. Het ging om een splinternieuwe terreinwagen, de chauffeur drukte de verkeerde pedaal in en ging vooruit in plaats van achteruit. De nieuwe wagen raakte licht beschadigd,  de gevel van de woning was er een stuk erger aan toe.

Vandaag is de Aatstraat in Ronse tijdelijk afgesloten tussen de Beukenlaan en de Rode Broeckstraat. Je kan er van 7u tot 14u niet door.

De Enaamse joggingclub Pelikaanrunners heeft een cheque van 750 euro ontvangen van de vriendenkring John en Sybille. De centen gaan naar de 100 km-run voor Kom op tegen kanker, waaraan de vereniging binnenkort deelneemt.

©VlaamseArdennen1