Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 13 NOVEMBER

Gisterenmiddag is een lichaam aangetroffen in een bosje aan de Jan-Baptist Eeckhoutkaai in Oudenaarde. De politie en het parket Oost-Vlaanderen onderzoeken de zaak, want mogelijk gaat het om een verdacht overlijden.

Volgende week zaterdag staat Vooruit Ronse in de voormiddag op de Markt om wintertruien in te zamelen. Wie er één op overschot heeft, kan die zaterdag binnenbrengen. De truien zullen gaan naar mensen die door hun precaire situatie moeten besparen op verwarming.

De bezoekregeling in het AZ Oudenaarde wordt door Corona alweer aangepast. Patiënten mogen voortaan maximaal twee bezoekers per kamer en per dag ontvangen. Wie in een tweepersoons of driepersoonskamer ligt kan dus maar 1 bezoeker ontvangen. Bezoek kan tussen 17 en 19u voor maximaal 1 uur.

De nieuwbouw voor de buitenschoolse kinderopvang Knipoog in Wortegem-Petegem is gestart. Het gebouw komt in de woonwijk Rozenhof in Petegem en is klimaatneutraal, duurzaam en efficiënt. De kinderopvang zou in het voorjaar van 2023 moeten klaar zijn.

©VlaamseArdennen1