Nieuws

NIEUWS 10 APRIL

De Oudenaardse horeca uitbaters gaan opnieuw de krachten bundelen en tijdens de zomermaanden Café Local  organiseren op de Markt van Oudenaarde. Het zomers terras keert dus terug, het is nu afwachten wanneer er mag gestart worden.

Vicky Van Elst heeft de wedstrijd rond de K-dolls gewonnen. Die waren de afgelopen maanden te zien in het straatbeeld van Ronse en in de etalages van de handelaars. Het initiatief ging uit van Kiwanis belgie, met de ondersteuning van de stad Ronse.

In Edelare heeft een wandelaar een rare vondst gedaan. Nabij het Kezelfort merkte ie een zal vol met buisjes voor bloedafnames. Het zijn er enkele honderden. Momenteel is niet geweten van waar ze afkomstig zijn, op die plek kunnen ze ook niet uit een wagen gevallen zijn.

Bike Republic een onderdeel van Colruyt groep opent een nieuwe winkel in Oudenaarde. In  fietsenketen, gelegen aan de Westerring, kan niet enkel fietsen kopen, maar ook laten onderhouden en herstellen. De focus ligt op snel leverbare e-bikes, speed-pedelecs, stadsfietsen en toerfietsen.