Nieuws

NA 17 JAAR OPNIEUW FREE FEESTEN

De alom gekende Free Feesten komen, na een break van 17 jaar, eindelijk terug als Olsa Free Feesten in het eerste weekend van juli.

Voor velen vast pure nostalgie, de drie dagen op de Free Weide in Elst / Brakel. De organisator van toen Rik De Nijs is ook nu de stuwende kracht achter het festival, samen met Bart Vermeulen (CEO Olsa Brakel) en Pieter Koekelaere (geutelingen Elst).

Rik en Wim De Nijs met oa Bart Vermeulen en Pieter Koekelaere

Aan de formule werd weinig veranderd, nl. drie dagen veel muziek en plezier met een pak artiesten / DJ’s en dat dit toevallig op hetzelfde weekend van Brakel kermis valt kan alleen maar een pluspunt zijn. De Free Feesten zouden zichzelf niet zijn als ze niet uitpakken met een grote internationale gast. Rik De Nijs & Co konden niemand minder dan ‘mister Eurosong’ Johnny Logan strikken.

Vrijdag: Biezebaaze, Marijn ‘Boma’ DeValck en Brakels DJ icoon Daddy Cool.

Zaterdag: kan de jeugd uit zijn dak gaan met dance acts en top DJ’s.

Zondag: passeren zowat alle Vlaamse artiesten de revue, van 11 tot 11.

Het zal niet ontbreken aan sfeer en gezelligheid en ook aan de innerlijke mens zal gedacht worden. Zo zullen er bijvoorbeeld de volle 3 dagen verse geutelingen gebakken worden door het team van Pieter Koekelaere en ook heel wat andere eetstandjes.

Noteer alvast 1, 2 en 3 juli op de terreinen van Olsa Brakel, Olsa Free Feesten 2022.

Organisator Rik De Nijs

©VlaamseArdennen1