Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 6 JANUARI

Morgen kunnen de Bommelsfeesten in Ronse weer op een normale manier doorgaan. Niet alleen morgen maar ook zondag en maandag heerst er de vrolijke zotheid. Het volledige programma kan je terugvinden op bommelsfeesten.be.

Ook hier hoef je er niets van te missen want VlaamseArdennen1 volgt de Bommelsfeesten op de voet. En wil je al in de Bommelssfeer komen, kan je luisteren naar de Bommelsradio via 92.5 FM

Zwem.com het zwembad in Oudenaarde gaat zijn openingsuren aanpassen om te besparen op energiekosten en personeelsuitgaven. Tijdens weekdagen zal het zwembad minder vroeg openen. Op die manier hoeven ze de prijzen van de tickets niet te verhogen. De maatregel zal in alle zwembaden van de groep doorgevoerd worden, de maatregel is wel tijdelijk en wordt driemaandelijks geëvalueerd.

Op vrijdag 27 januari komt Buurman naar de Brug in Kluisbergen. Hij zal er Vuurman brengen, het resultaat van tien aparte verhalen van gewone mensen. Dat leidde tot een podcast en ook een optreden dat wordt aangevuld met Buurman klassiekers. Een ticket kost 5 euro.

©VlaamseArdennen1