Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 31 JANUARI

Na de wedstrijd KSK Ronse -KSV Oudenaarde van zaterdagavond heeft topschutter Mikaele Falzone bekendgemaakt dat hij opstapt en gaat spelen voor reeksgenoot Merelbeke. De spelers kregen te horen dat het geld op is. Intussen raakte ook bekend dat Vlaams belang Ronse met de #REDKSKRONSE alle supporters vraagt om op de volgende thuismatch van 19 februari aanwezig te zijn. Ze willen dat KSK Ronse blijft, en het stamnummer 38 zeker niet verdwijnt, zeker nu er al miljoenen werd geïnvesteerd in de sportinfrastructuur.

Afgelopen vrijdag was er in Oudenaarde het 14e Sportreferendum, sportvrouw van het jaar werd Ilana Hanssens van atletiekclub KASVO, bij de mannen ging de titel van sportman van het jaar naar Karel De Paepe van Rubyclub Rhinos. In Ronse was er dan weer de Trofee voor Sportverdienste tijdens het digitale Sports On Stage. Atleet Gunter D’Hondt van Ronse Atletiek team werd de winnaar van de trofee.

De Oudenaardse kapperschool krijgt collega’s uit Italië, Spanje en Nederland op bezoek. Ze gaan er samen werken aan een Europees kwaliteitslabel dat kappers duurzaam en milieuvriendelijk doet werken. Met Sustainable Salon willen ze bekijken welke vaardigheden de kapper in 2030 moet hebben om op een duurzame en milieuvriendelijke manier te kunnen werken.

©VlaamseArdennen1