Kluisbergen Maarkedal Nieuws Oudenaarde Ronse Wortegem-Petegem

NIEUWS 24 AUGUSTUS

In Kruishoutem zijn gisterenochtend een wagen en een lichte bestelwagen betrokken geraakt in een spectaculair ongeval. Het ongeval gebeurde in de Kasteelstraat. Een vrouw die links wou afslaan merkte de bestelwagen niet of te laat en een botsing was onvermijdelijk. De twee voertuigen kwamen in de gracht terecht. De vrouw werd gewond.

Aangezien er een nieuwe hittegolf op komst is, worden de openingsuren van het containerpark in Oudenaarde opnieuw aangepast. Tot en met 27 augustus gaat het park al open en 9u en sluit het om 14.

Astrid Stockman uit Ronse heeft samen met Liesbeth Devos en Stijn Bettens een optreden gegeven in het woonzorgcentrum De Linde. Ze brachten liedjes uit het klassieke repertoire, maar ook meezingers. Vanaf 5 september is Astrid Stockman terug te zien in de Allerslimste Mens ter Wereld.

In Ronse heeft het gebrand in een appartement in de Oudstrijderslaan. Een kookpot die op het elektrisch fornuis stond vatte vuur en zorgde voor een hevige rookontwikkeling. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en kon het vuur snel geblust worden en werd erger voorkomen.

©VlaamseArdennen1