Nieuws

NIEUWS 12 MEI

Serviceclub Ronde Tafel23 Ronse heeft hun magnum Rosé flessen voorgesteld die ze gaan verkopen voor het goede doel :

Willem Bonneux

Volgende week weten we of de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde na half augustus zullen doorgaan. Nu de versoepelingen van het Overlegcomité bekend zijn, zullen de stad en de organisator volgende week de knoop doorhakken.

Eddy Devos, de 59 jarige wielertrainer en lesgever aan de wielerschool is niet meer. De Ronsenaar overleed afgelopen zaterdag en laat een vrouw en vier kinderen na.

Het AZ Oudenaarde laat weer bezoek toe op alle afdelingen, behalve op die waar Covid patiënten verblijven. Op dit ogenblik liggen er nog 15 covid patiënten in het Oudenaards ziekenhuis, waarvan 1 verzorgd wordt op intensieve zorgen.

Serviceclub Ronde Tafel23 Ronse heeft hun magnum Rosé flessen voorgesteld die ze gaan verkopen voor het goede doel, in samenwerking met de Bommelsfeesten : Franky Vercruysse van de Stedelijke Raad Der Bommels :

Een onweer heeft gisterenavond lelijk huis gehouden in Hogerlucht en Broeke in Ronse. Het water viel met bakken uit de lucht en straten stond blank. De rotonde Kammeland werd herschapen tot een eiland.

Agentschap Natuur en Bos hebben in Ronse zeven beken onderzocht om te kijken hoe het gesteld is met het visbestand. Zowel het visbestand als de kwaliteit van het water zijn goed, behalve in het centrum van Ronse, daar is het water vervuild en zit er geen vis.

Serviceclub Ronde Tafel23 Ronse heeft hun magnum Rosé flessen voorgesteld die ze gaan verkopen voor het goede doel. De etiketten op de fles werden ontwerpen door tekenaar Christophe Delusinne :

In de Olifantstraat is gisteren in de namiddag een hond overreden door een grijze personenwagen. De klap was hevig waardoor de viervoeter niet overleefde. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf, de politie van Ronse deed de nodige vaststellingen.

©VlaamseArdennen1