Luisteren

Vlaamse Ardennen 1

Beluister ons in de streek rond Oudenaarde op FM 106.3 en in de streek rond Kluisbergen / Ronse op FM 105.0, of online en via Facebook. Gebruik onze webplayer of de diverse apps om wereldwijd van VlaamseArdennen1 te genieten.

FM-frequenties

Luister online

Uiteraard kan je ons ook via het internet beluisteren! Je kan hiervoor de speler op onze website gebruiken, een internetradio of een app.

Heb je omwille van technische redenen de URL van onze webstream nodig (bijvoorbeeld om hem in te voeren in je internetradio), dan moet je de volgende URL gebruiken: http://streaming.vlaamseardennen1.be/vlar1.mp3 of http://streaming.vlar1.be/vlar1.mp3. Deze stream is in 128 kbps MP3. 

DAB+

Momenteel zijn wij niet te beluisteren via DAB+. Er zijn ook geen plannen om te gaan uitzenden op DAB+ omdat de regering nog geen ruimte heeft vrijgemaakt voor de lokale radio’s op DAB+. Van zodra dit gebeurd is, zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk op DAB+ uit te zenden. Beloofd.

Problemen?

Voor meer informatie, of bij problemen, kan u ons altijd contacteren via het contactformulier op de contactpagina. We staan klaar om te helpen!